LIKE A GAT immersos en la filmació d’un bannerconcert

Un banner és un espai publicitari, generalment amb forma rectangular, que apareix a les capçaleres de les pàgines web. I un bannerconcert és el mateix però, en lloc daparèixer lletres mòbils i animacions flaix, hi apareixen els LIKE A GAT fent un miniconcert.

Aquesta nova concepció del banner ha estat ideada a Bèlgica per una agència publicitària i ha tingut una molt bona acollida entre bandes musicals i cantautors. Inclús, a dia d’avui, sestà duent a terme el primer concurs de bannerconcerts del món. Sense grans pretensions però amb moltes ganes d’innovar i passar-ho bé, els LIKE A GAT s’han posat mans a l’obra per filmar el que serà el primer bannerconcert d’Espanya que es publicarà, si tot va bé, a l’apartat agenda de la pàgina web de la revista Enderrock!  Això serà cap al mes de desembre, ja us anirem informant.