Els LIKE A GAT presenten el seu primer disc INFINIT

Aquests mesos de setembre i octubre de 2010 els LIKE A GAT han realitzat quatre actuacions promocionals del seu primer disc INFINIT en tres escenaris barcelonins i al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). Eldorado, a la Plaça del Sol de Gràcia, la festa major de les Corts, el correllengua del Guinardó i la plaça Pompeu Fabra de Vic han sentit sonar, entre d’altres, les deu cançons que conté aquest recent nascut primer disc.

Val la pena destacar la bona rebuda que han tingut en totes quatre actuacions davant d’un públic que majoritàriament desconeixia aquest quintet barceloní  i també la fidelitat dels seus seguidors que concert rere concert fan impossibles per no perdre’s l’oportunitat de sentir-los en directe. Un nou alè a la nova onada del rock en català.